Уред за Тестване на Батерии с Универсален Размер

10,00 лв.
 • Кат. номер: 000968
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Описание на Уред за Тестване на Батерии с Универсален Размер:

Този уред за тестване на батерии представлява практичен и удобен начин за проверка на различни типове батерии. Ето основните характеристики:

 1. Универсални Размери:

  • Съвместим с батерии от различни размери, включително AA, AAA, C, D, 9V и 1.5V батерии. Този уред е универсален и поддържа различните стандартни размери батерии.
 2. Цветен Код:

  • Батериите са обозначени с цветови кодове, които улесняват идентификацията. Този цветен код може да бъде полезен при разпознаване на вида и състоянието на батерията.
 3. Измерващ Инструмент:

  • Предоставя точна информация за напрежението на батерията, което позволява на потребителя да определи дали батерията е заредена или изтощена.
 4. Бутонен Целл:

  • Може да тества бутонни батерии (батерии с бутонче) с точност и лесност, предоставяйки информация за тяхното текущо състояние.
 5. Лесен за Използване:

  • Снабден с ясен и лесен за четене метер, който индикира волтажа на батерията. Този уред е проектиран с оглед на удобството на потребителя.

Този тестер за батерии е практичен инструмент за всеки, който често използва устройства, зависещи от батерии. С него лесно можете да определите състоянието на вашите батерии и да предотвратите неудобството от неочаквано изтощване на захранването.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!