10 точково кръгло устройство с USB зареждане

12,00 лв.
 • Кат. номер: 000967
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Това устройство с кръгъл дизайн е създадено с модерна и елегантна визия, предлагайки кръгла форма, която добавя допълнителен шик към функционалността му. Ето някои ключови характеристики:

 1. Форма:

  • Кръгъл дизайн - Устройството предлага гладка и кръгла форма, предоставяйки съвременен и визуално привлекателен вид.
 2. Режим на Захранване:

  • USB Зареждане - Устройството работи с USB зареждане, предоставяйки удобство и гъвкавост. Това означава, че можете лесно да го зареждате чрез USB кабел, свързан към източник на захранване като компютър, стенен адаптер или преносимо зарядно.
 3. Работно Напрежение:

  • ≤36V - Устройството работи в безопасен диапазон на напрежение от 36 волта или по-малко, гарантирайки ефективна работа без да се компрометира с безопасността.
 4. Свойства на Батерията:

  • Без Батерия - Това устройство не разполага с вградена батерия. Вместо това то се осигурява със захранване през USB.
 5. Електронни Компоненти/Дънна Платка:

  • Не Съдържа Електронни Компоненти или Дънна Платка - За разлика от някои електронни устройства, този артикул не включва вътрешна дънна платка или електронни компоненти. Вероятно той функционира като просто и лесно за използване устройство без сложна вътрешна схема.

Това кръгло устройство с USB зареждане е проектирано за семплост и удобство. Без значение дали се използва за лични или професионални цели, неговият стилен дизайн и възможността за зареждане през USB го правят удобен и ефективен гаджет за различни приложения.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!