Изкуствена елха с височина 90 см

11,50 лв.
  • Кат. номер: 000961
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Пренесете вълшебството на коледния сезон във вашия дом с нашата изкуствена елха висока 90 см. Тази красива и устойчива на външното влияние елха е идеалното решение за тези, които използват лесен начин за добавяне на коледно настроение в пространството си. В следващите редове ще откриете ключовите характеристики и предимствата на тази изкуствена елха.

Основни характеристики:

  1. Височина 90 см: С подходяща височина от 90 см, тази изкуствена елха е подходяща за различни интериорни и екстериорни пространства, предоставяйки възможност за гъвкаво поставяне.

  2. Естествен външен вид: Елхата е изработена с внимание към детайлите, за да предостави възможно най-реалистичен външен вид. От далеч и близо, тя ще впечатли с естествената си зелена окраска и гъсти клони.

  3. Лесна за сглобяване и разглобяване: Изкуствената елха е снабдена с интелигентна система за сглобяване и разглобяване, която е изключително лесна за монтаж и демонтаж. Това е практично решение, което спестява време и усилия.

  4. Устойчива и трайна: Изработена от висококачествени материали, елхата е устойчива на избледняване и износване. Това я прави дълготрайна и подходяща за повторна употреба през годините.

  5. Идеална за украса: С клоните, които позволяват лесно закачане на украшения и светлини, тази изкуствена елха е перфектно платно за вашата коледна креативност. Украсете я с любимите си украшения и създайте уютна коледна атмосфера.

  6. Безпроблемна поддръжка: Запазете грижите, свържете се с поддръжката на жива елха. Тази изкуствена елха не изисква поливане и ще запази своята свежест и красота през целия коледен сезон.

Добавете чар и топлина в дома си с нашата изкуствена елха с височина 90 см. Позволете на коледната магия да засие във всяко пространство, където я поставите