Коледни LED светлини 100 лампички със соларно зареждане, 100 броя

10,00 лв.
  • Кат. номер: 000965
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Коледните LED светлини със соларно зареждане с 100 лампички представляват практичен и екологичен начин да украсите вашата дом или градина по време на коледните празници. Ето някои характеристики и описание на този продукт:

  1. LED Технология: Светлините са оборудвани със светодиодни (LED) лампички, които са ярки, енергоспестяващи и издръжливи. Те осигуряват красива и интензивна светлина, като в същото време използват по-малко електроенергия от обичайните глухи крушки.

  2. Соларно Зареждане: Тези светлини разполагат с интегрирани слънчеви панели, които преобразуват слънчевата светлина в електроенергия и зареждат вградените батерии през деня. Това означава, че те не изискват електричество от мрежата и са икономични.

  3. Автоматично Включване и Изключване: Светлините са оборудвани със сензор, който автоматично ги включва при залез и изключва при изгрев слънце. Това осигурява удобство и пестене на енергия, като няма нужда от ръчно управление.

  4. Дължина и Разстояние: Кабелът на светлините е дълъг и обикновено достатъчно за обхват на голямо дърво, ограда или друг елемент на декорацията. Лампичките са разположени на равни разстояния, което придава хармоничен и естествен вид на декорацията.

  5. Водоустойчиви: Мнозина от соларните коледни светлини са водоустойчиви, което им позволява да бъдат използвани на открито дори при дъжд или сняг. Това ги прави подходящи за декорация на градината, балконите или дворовете.

  6. Разнообразие от цветове и стилове: Тези светлини се предлагат в разнообразие от цветове и стилове, включително топло бяла светлина, мултицветни, и различни форми и декоративни елементи като снежинки, звезди и коледни топчета.

Соларните Коледни LED светлини са практичен и екологичен начин да украсите вашата дом и градина по време на коледните празници. Те съчетават красота, удобство и спестяване на енергия, предоставяйки ви празнично настроение и радост.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!