Руски ръчен часовник ПОБЕДА, работи

20,00 лв.
  • Марка: ПОБЕДА
  • Кат. номер: 000961
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

"Победа" (Pobeda) е руски ръчен часовник, който се произвежда в Русия и бившия Съветски съюз. Този часовник е исторически значим и представлява иконата на руската часовникова индустрия. Вотът са някои характеристики и описание на руския ръчен часовник "Победа":

  1. Дизайн: Часовниците "Победа" се отличават с традиционен и минималистичен дизайн. Те са обикновено с кръгла форма и метален корпус, който може да бъде от неръждаема стомана или месинг. Циферблатът е чист и лесно четим, често с арабски цифри или индекси.

  2. Механизъм: "Победа" е известен с механичния си механизъм, който се навива ръчно. Този механизъм работи благодарение на пружини и механични части, които поддържат точното движение на стрелките.

  3. Марка: "Победа" е една от най-иконичните марки за часовници в Русия и СССР. Този часовник се произвежда от 1946 г., след Втората световна война, и е носител на символизъм и патриотизъм.

  4. Цветове: "Победа" часовниците се предлагат в различни цветове и вариации, включително сребристи, златисти и черни модели.

  5. Работоспособност: Въпреки че са стари, часовниците "Победа" се характеризират с надеждност и издръжливост. Механизмите им могат да работят дълго време, при условие че се поддържат и поддържат в добро състояние.

  6. Колекциониране: Часовниците "Победа" са популярни сред колекционерите на стари часовници и сред хората, които ценят историята и символизма на марката.

"Победа" е символ на твърдост и дух на руската нация и нейния капацитет за издръжливост, което го прави ценен аксесоар и част от културното наследство на Русия и СССР.