Дамски ръчен часовник СЕЙКО, механичен, позлатен, работи

50,00 лв.
  • Марка: SEIKO
  • Кат. номер: 000959
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Дамският механичен ръчен часовник Seiko, с позлатен корпус, представлява изящен и стилен аксесоар, който не само показва времето, но и привлича вниманието със своят елегантен дизайн. Вотът са някои характеристики и описание на такъв часовник:

  1. Дизайн: Дамските ръчни часовници Seiko се отличават с изискан дизайн и внимание към детайлите. Корпусът обикновено е покрит с позлата, която придава на часовника луксозен и благороден външен вид. Размерът на корпуса може да варира, като по-малките модели са подходящи за женския кит.

  2. Механизъм: Този тип часовници са механични, което означава, че те функционират благодарение на сложен механизъм със закачливи части и пружини. Този механичен механизъм е част от часовника и се навива ръчно.

  3. Циферблат: Циферблатът на часовника обикновено е снабден с индекси или камъчета като маркери за часовете. Часовниците Seiko се грижат за високото качество на изработка на циферблатите си, което гарантира точност и лесно четима информация за времето.

  4. Разработка и издръжливост: Seiko е известен производител на часовници и се гордее със своята иновативност и технически изобретения. Технологиите, които се използват при производството на техния механизъм, гарантират надеждност и дълъг живот на часовника.

  5. Злато: Позлатеният корпус на часовника не само придава стойност на този аксесоар, но също така му придава блясък и лъскав вид.

  6. Функции: В зависимост от конкретния модел, часовниците Seiko могат да предлагат различни допълнителни функции като дата, фаза на луна и други.

Дамският механичен ръчен часовник Seiko с позлатен корпус е стилен и изключително качествен аксесоар, който може да бъде носен при различни поводи и събития. Този тип часовник е подходящ за жени, които ценят класическия и ръчен механизъм.