Стар руски ръчен часовник РАКЕТА, работи

30,00 лв.
  • Кат. номер: 000956
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Старият руски ръчен часовник "Ракета" е иконичен представител на часовниците произведени в СССР. Тези часовници бяха популярни през 20-ти век и имаха репутация за надеждност и издръжливост. Вот на някои основни характеристики и описание на този часовник:

  1. Дизайн: Часовниците "Ракета" често имат класически, ретро дизайн. Корпусът е обикновено изработен от метал или пластмаса и може да бъде окръгъл или квадратен.

  2. Механизъм: "Ракета" използва механичен механизъм, който се навива ръчно. Това означава, че трябва да завивате часовника редовно, обикновено веднъж на ден или на два дни.

  3. Циферблат: Циферблатът на "Ракета" обикновено е съчетан с индекси и стрелки. Някои модели имат и допълнителни функции като дата или ден от седмицата.

  4. Маркировка: Часовниците "Ракета" често имат логото на марката "Ракета" и надпис "Made in USSR" на циферблата.

  5. Издръжливост: Тези часовници се ценят за своята издръжливост и надеждност. Макар и стари, много от тях все още работят надеждно, след като се поддържат и подновяват.

  6. Колекционерски стойности: Поради своята историческа стойност и уникален дизайн, някои модели "Ракета" станаха предмети на колекциониране. Часовниците в добро състояние могат да имат високи цени на пазара за колекционерски часовници.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!