Чехословашки механичен будилник ПРИМ, работи

15,00 лв.
  • Кат. номер: 000943
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Чехословашкият механичен будилник "ПРИМ" е една от иконичните часовничарски марки, представляваща не само функционален уред за отчитане на времето, но и част от часовниковата история. Вотът на описанието може да изглежда по следния начин:

  1. Произход и Марка: "ПРИМ" е чехословашка марка, която има богата история в производството на часовници. Основана през 1949 г., марката "ПРИМ" се превърна в символ на качество и надеждност.

  2. Механичен Механизъм: Този будилник използва механичен механизъм, който е маркиран с изключителната инженерна изработка на марката "ПРИМ". Механичните часовници изискват редовно навиване, което създава усещане за връщане към старинните времена.

  3. Работещ: Едно от важните предимства на този часовник е, че е работещ и способен да изпълнява своите функции, включително отчитане на времето и звучене на будилника.

  4. Дизайн и Стил: "ПРИМ" часовниците са известни със своя елегантен и класически дизайн. Често съчетават метални корпуси с ярки циферблати и стрелки, които придават уникална визия на уреда.

  5. Звуков Сигнал: Този модел разполага със звуков сигнал за будене, който може да бъде настроен на желания час. Звуковият механизъм може да придаде на събуждането поетичен и носталгичен характер.

  6. Състояние: В описанието може да бъде включена информация за състоянието на часовника, включително видимите следи от употреба, състоянието на корпуса, циферблата и стъклото.

  7. Стойност: "ПРИМ" часовниците имат колекционерска стойност и често се търсят от колекционери на винтидж часовници. В описанието може да бъде подчертана тази колекционерска стойност.

Чехословашкият механичен будилник "ПРИМ" не е само часовник, а исторически и културен артефакт, който пренася със себе си част от часовниковата история и визията на миналото. Този модел е подходящ за тези, които ценят качество и стил в часовниците.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!