Стар руски ръчен часовник ЧАЙКА, дамски, механичен, работи

10,00 лв.
  • Кат. номер: 000942
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Старият руски ръчен часовник "ЧАЙКА" е чудесен предмет, който съчетава традиционен дизайн и надеждност. Ето някои от най-важните характеристики и информация относно този часовник:

  1. Произход и Марка: "ЧАЙКА" е руска марка часовници, известна с производството на качествени и надеждни часовници. Тя съществува в продължение на десетилетия и има дълга история в часовникостроенето.

  2. Механизъм: Този часовник използва механичен механизъм, който работи без нужда от батерии. Механичните часовници са известни с издръжливостта и прецизността си. Те се навиват ръчно и изискват редовна грижа и поддръжка.

  3. Дизайн: Руските часовници "ЧАЙКА" са често свързани с класически и традиционен дизайн. Дамският модел вероятно е елегантен, с по-малък корпус и женствен дизайн. Корпусът може да бъде изработен от неръждаема стомана или друг метал и може да има различни декоративни елементи.

  4. Дамски аксесоар: Тези часовници са предназначени специално за дами и се използват като стилен аксесоар, който придава изящество и класа на визията.

  5. Издръжливост: Механичните часовници "ЧАЙКА" са известни с издръжливостта си, като могат да работят много години с правилна грижа.

  6. Състояние: При продажбата на стар или антикварен часовник, е важно да се опише състоянието му. Например, дали е работещ, дали има следи от употреба или забележителни дефекти и дали идва с оригинална кутия и документи.

  7. Стойност: Стойността на часовника може да варира в зависимост от различни фактори, включително марката, модела, състоянието и редкостта. Антикварни модели могат да имат колекционна стойност и да се продават на по-висока цена.

Този стар руски часовник "ЧАЙКА" е не само функционален часовник, но и красив и исторически ценен предмет, който може да бъде страхотно допълнение към колекцията на часовниколюбителите или аксесоар с изящен стил за дами.