Руски ръчен часовник ЗАРЯ, механичен, дамски, позлатен

30,00 лв.
  • Кат. номер: 000941
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Руският ръчен часовник "ЗАРЯ" е елегантен дамски часовник, който представлява комбинация от стил и механична прецизност. Ето някои от най-значимите характеристики и информация за този часовник:

  1. Производител: Часовникът "ЗАРЯ" е произведен в Русия и представлява ръчно изработен продукт, който излъчва традиция и качество.

  2. Тип: Този часовник е механичен, което означава, че той работи с помощта на механични части и не изисква батерии. Този вид часовник предоставя възможността за по-дълъг живот и позволява прецизно измерване на времето.

  3. Дизайн: Часовникът "ЗАРЯ" има елегантен дизайн, който е подчертан с позлатени елементи. Той може да бъде носен като аксесоар към различни облекла и при различни поводи.

  4. Дамски размер: Този модел е предназначен специално за дами, и той обикновено има по-компактен размер на циферблата и корпуса.

  5. Марка "ЗАРЯ": Марката "ЗАРЯ" (който на руски е синоним на "зората") има богата история и е добре известна сред руските часовникови марки. Тя се отличава с изтънчен дизайн и качествено изпълнение.

  6. Позлата: Позлатените детайли придават на часовника луксозен вид и го правят подходящ за специални събития и за ежедневно носене.

  7. Механизъм: Механичният механизъм в часовника "ЗАРЯ" предоставя точно измерване на времето, а ръчното навиване осигурява непрекъсната работа на часовника.

  8. Каишка: Часовникът може да има кожена или метална каишка, която допълва дизайна му и гарантира удобство при носене.

Часовникът "ЗАРЯ" е отличен избор за дами, които ценят традиционния стил, елегантността и ръчната изработка. Той може да бъде стилен аксесоар или подарък за специален човек.