Изъ живота на народите "ИНДУСИ", 1929г

4,00 лв.
  • Кат. номер: 000935
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

"Из живота на народите - Индуси" (1929г) - Описание

Книгата "Из живота на народите - Индуси" от 1929 г. е вероятно етнографско произведение, което обръща внимание на индийските индуси и тяхната култура. Етнографията изучава хората, тяхната култура, традиции, обичаи и начин на живот, и вероятно книгата предоставя подробности за индусите и тяхната история.

Основни Характеристики:

  1. Информация за Индусите: Книгата вероятно съдържа информация за историята, обичаите, религията, обредите и начина на живот на индусите. Тя може да предоставя историческа и социална перспектива върху този древен народ.

  2. Етнографски Подход: Този тип книги обикновено използва етнографски методи и подходи за да представи живота и културата на народите.

  3. Илюстрации: Книгата може да включва илюстрации, фотографии или чертежи, които да допълнят текста и да представят по-добре темите, разгледани в нея.

  4. Издание и Състояние: Състоянието на книгата и изданието (твърда или мека подвързия) също могат да бъдат важни за колекционерите и историците на книгата.

  5. Културна Стойност: Тази книга може да има историческа и културна стойност, тъй като предоставя информация за народ с богата култура и история.

Книгата "Из живота на народите - Индуси" вероятно е интересна за хора, които се интересуват от индийската култура и история, а също така и за етнографи и научници, които изучават хората и техните обичаи.