Метална верижка за часовник, 18-20мм

10,00 лв.
  • Кат. номер: 000926
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Цената е за 1 брой.

 

Метална верижка за часовник, 18-20мм - Описание

Металните верижки за часовници са стилни и практични аксесоари, които могат да обновят визията на вашия часовник. Ето описание на метална верижка с ширина 18-20мм:

  1. Дизайн и Материал: Металната верижка е изработена от висококачествен метал (неръждаема стомана, месинг и др.), което я прави издръжлива и елегантна. Опишете дизайна на верижката - дали е с декоративни звена или структура, цвят, и всички допълнителни детайли като лого на производителя, ако има такива.

  2. Ширина: Уточнете, че тази конкретна верижка е предназначена за часовници с ширина на лентата между 18 и 20мм. Това е важно, тъй като различните часовници имат различни размери на корпусите и лентите им.

  3. Дължина: Специфицирайте дължината на верижката в отворено състояние, която позволява на потребителя да я регулира и пригоди към размера на китката си.

  4. Лесен Монтаж: Подчертайте, че монтажът на верижката е лесен и може да бъде извършен самостоятелно или с помощта на часовникар.

С това обстойно изготвено описание ще предоставите всички важни данни за металната верижка на потенциалните купувачи и ще им помогнете да вземат информирано решение при закупуването.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!