Старо медно джезве, калайдисано, релефни инкрустации

15,00 лв.
  • Кат. номер: 000921
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Старо медно джезве с релефни инкрустации - Описание

Това старо медно джезве представлява един изключителен антикварен артефакт с красиви релефни инкрустации и богата история. Вотът на описанието му би могъл да изглежда по следния начин:

1. Културно Богатство: Това старо джезве отразява богатата културна история на региона, в който е произведено. Релефните инкрустации и детайлите по него предават изящство и занаятчийско майсторство.

2. Мед и Калайдисане: Джезветата са традиционни съдове за приготвянето на турско кафе и чая и се изработват от мед с процес на калайдисане. Този процес се използва за създаване на релефни узори и детайли върху повърхността на джезвето.

3. Релефни Инкрустации: Джезвето е декорирано с релефни инкрустации, представящи традиционни орнаменти и мотиви. Тези детайли придават на съда още по-голяма стойност и красота.

4. Антикварен Артефакт: Този стар артефакт датира от минали десетилетия и представлява антикварна стойност. Той съчетава история, култура и изкуство в един уникален предмет.

5. Уникален и Употребим: Въпреки своята възраст, този джезве може да бъде използван за приготвяне на ароматно турско кафе или чай, предоставяйки уникално изживяване на своя собственик.

6. Колекционерски Предмет: Този стар предмет се явява част от колекционерски страсти и е идеален за събиране на антикварни предмети. Той може да обогати колекцията на всеки ценител на изкуствата и историята.

7. Удоволствие за Очите и Душата: Това джезве се превръща в истинско произведение на изкуство, което предоставя радост за очите и душата на своя собственик. Той носи със себе си не само история, но и усещането за красота и изящство.

Този стар меден съд-джезве е повече от просто съд за приготвяне на напитки; той е символ на културната история и изкуство, което обогатява всеки дом или колекция.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!