Антикварна книга "Превратътъ" от поредицата Древна България, 1929г

4,00 лв.
  • Кат. номер: 000920
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Антикварна Книга "Превратъ" - 1929г

Описание:

"Превратъ" е антикварна книга, част от поредицата "Древна България", и представлява ценен литературен и исторически артефакт от българската култура. Вотът на описанието би могъл да изглежда по следния начин:

1. Историческа Стойност: "Превратъ" е част от дълбока и богата история на българския народ. Публикувана през 1929 г., тази антикварна книга отразява важни моменти от националната история и култура на България през миналите векове.

2. Ценност за Колекционери: Тази книга представлява ценна находка за колекционери, историци и всички, интересуващи се от българската история и литература. Тя е свидетелство за времето, в което е написана, и за културното наследство на страната.

3. Ценен Исторически Документ: "Превратъ" съдържа информация за важни събития и фигури от българската история, които са от значение за разбирането на националния идентитет на България.

4. Състояние и Тираж: Тази антикварна книга е издадена през 1929 г. и е внимателно съхранена през годините. Тиражът й е ограничен, което я прави още по-ценен предмет за колекциониране.

5. Елемент на Културното Наследство: "Превратъ" е не само литературно произведение, но и част от културното наследство на България. Тя предоставя уникален поглед върху епохата, в която е написана, и важните моменти от историята на страната.

6. Подходяща за Специалисти и Любители: Тази антикварна книга е подходяща както за историци и научни изследователи, така и за обикновени ценители на българската култура и история.

7. Състояние: Състоянието на книгата е съответстващо на възрастта й и е добро, като запазва своята ценност и чар.

"Превратъ" от поредицата "Древна България" представлява книжен съкровищен материал, който позволява на читателите да се потопят в богатата история и култура на България през 20-ти век. Тази антикварна книга не само разказва истории, но и препраща към времето и духа на миналите поколения.