Удължител гумен с 6 гнезда. Дължина на кабела 6 метра

17,00 лв.
  • Кат. номер: 000916
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Удължителен гумен кабел с 6 гнезда, дължина 6 метра

Описание:

Използване: Този удължител е практичен и удобен за удължаване на електрическите уреди и осигурява допълнителни гнезда за свързване. С дължина от 6 метра, този удължител е идеален за ситуации, в които източникът на електрозахранване е по-далеч.

6 Гнезда: Удължителят разполага с общо 6 гнезда, които ви позволяват да свържете няколко устройства едновременно. Това го прави подходящ както за домашна употреба, така и за употреба в професионални среди.

Гъвкав кабел: Гуменият кабел е изключително гъвкав и устойчив на износване. Той осигурява безопасно и надеждно свързване на вашите уреди.

Светлинен индикатор: Удължителят разполага със светлинен индикатор, който показва, когато е включен. Това ви помага да забележите, когато уредите са активни.

За външна и вътрешна употреба: Удължителят е подходящ както за вътрешна, така и за външна употреба. Можете да го използвате за свързване на градински уреди, осветление, електрически инструменти и др.

Защита от натоварване: Удължителят разполага с вградена защита от натоварване, която предпазва свързаните уреди от претоварване и късо съединение.

Удобен дизайн: С компактни размери и удобен дизайн, този удължител е лесен за пренасяне и съхранение.

Идеален за дома и работното място: Този удължител е идеален за използване у дома, в офиса, в работилницата, на строителното място и други ситуации.

Този удължител е практичен аксесоар, който ви предоставя допълнителни гнезда и удължава обхвата на вашия електрически кабел. Той е снабден със светлинен индикатор и вградена защита, което го прави удобен и безопасен за употреба.