Будилник "Слава", руски, механичен, работи

10,00 лв.
  • Кат. номер: 000912
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Будилникът "Слава" е руски механичен часовник, който все още функционира. Вотът на описанието му би могъл да изглежда по следния начин:

Описание:

Марка: Будилникът е произведен от руската марка "Слава," която е добре позната със своите качествени механични часовници.

Тип на механизма: Този часовник работи на базата на механичен механизъм. Това означава, че той не изисква батерии или електрозахранване. Завива се ръчно чрез въртене на коронката.

Състояние: Будилникът все още функционира и изпълнява своята основна функция - будилник. Това го прави отличен антикварен предмет, който може да се използва в ежедневието или просто да се покаже в колекция.

Дизайн: Този руски будилник "Слава" има традиционен и класически дизайн. Тялото му е обикновено кръгло, с ясни цифри и стрелки, което го прави лесен за четене. Със своята класическа естетика този будилник може да допълни всяко стилно обзавеждане.

Работен процес: Звукът на будилника може да бъде настроен на определена часова маркировка. Когато часът на будилника настъпи, той издава характерен звук, който служи за будене и предупреждаване за важни събития.

Размери: Часовникът има компактни размери, което го прави подходящ за поставяне на нощното шкафче, бюро или друго подходящо място.

Изключително подходящ: Този руски механичен будилник "Слава" е подходящ за всички ценители на антикварните предмети, както и за тези, които ценят традиционния часовников механизъм. Той може да бъде уникален подарък или стилен аксесоар за дома.

Този "Слава" руски механичен будилник представлява комбинация от история, функционалност и стил, която може да обогати вашето пространство и да ви събуди със стил всеки ден.