Орден "25 години БНА"

5,00 лв.
  • Кат. номер: 000905
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Орденът "25 години БНА" е отличие, което се присъжда за почетни постижения и дългогодишен труд в рамките на Българската народна армия (БНА). Този вид орден е създаден като признание и награда за служителите, които са отделили голяма част от своя живот и кариера на военните си задължения и приносили значителен принос към укрепването на националната сигурност и отбраната на страната.

Орденът обикновено има характерни дизайнерски елементи и символи, които отразяват военната тематика и традициите на военните сили. Той може да бъде изработен от различни материали, като метал, смоли или други подходящи субстанции, и обикновено включва някакви надписи или емблеми, които указват конкретната година на юбилея (например "25 години БНА").

Орденът "25 години БНА" е важно отличие и е обикновено предназначен за висши офицери, ветерани и други лица, които са участвали активно в армейските дейности и службата на БНА. Тази награда се присъжда с цел признание и почит към техния принос към националната сигурност и военните усилия на страната.