Метален сервиз с комплект от 6 чашки за ракия

42,00 лв.
  • Кат. номер: 000904
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Описание:

Този метален сервиз с комплект от 6 чашки за ракия е изящен и стилен комплект, който добавя лукс и елегантност към вашата колекция от посуда. Съчетавайки металната изработка с функционалността и красотата, този сервиз привлича вниманието на ценителите на изкуството и обичайните почитатели на ракията.

Материал: Сервизът и чашките за ракия са изработени от висококачествен метал, който е издръжлив и придава блестящ завършек на предметите. Този материал придава здравина на изделието и му позволява да се издържа във времето.

Дизайн: Сервизът и чашките разполагат с елегантен и изискан дизайн. Чашките са украсени с детайлни орнаменти и внимателно изработени дръжки, които придават изтънченост на целия комплект.

Комплект: Включва 6 чаши за ракия, които са подходящи за сервиране на тази традиционна напитка. С този комплект имате възможност да наслаждавате ракията в красиви и изключително стилни чаши.

Размери: Чашките за ракия са проектирани с подходящ размер, които позволяват да се сервира доза от тази напитка, и също така улесняват удобната употреба.

Състояние: В описанието следва да се посочи състоянието на сервиза и чашките, включително възможни следи от употреба или стареене. Ако са налице някакви дефекти или повреди, те следва да бъдат ясно описани.

Значение: Този метален сервиз с комплект от 6 чашки за ракия е идеален подарък за ценители на ракията и изкуството на сервирането. Той може да бъде използван за особени моменти, когато искате да впечатлите гостите с изключителност и стил. Също така, той може да бъде предмет на колекциониране и да обогати вашата собствена колекция от антикварни предмети и посуда.

Този метален сервиз и чашки за ракия предоставят уникална възможност да съчетаете естетиката и функционалността, като добавите нотка на стил и класа към всяко ракийно изживяване.