Стар месингов свещник, височина 18 см

35,00 лв.
  • Кат. номер: 000903
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Старият месингов свещник с височина 18 см е чудесен предмет, който носи със себе си нотка на старинна елегантност и красота. Вотът му може да бъде описан по следния начин:

Описание: Този стар месингов свещник е израз на изяществото и класическата красота. Изработен от висококачествен месинг, свещникът притежава детайли и изящество, които са характерни за стиловете на миналите епохи.

Материал: Месингът, използван за изработката на свещника, е материал, който се характеризира с изключителна издръжливост и блестящ метален отблясък. Той се използва за създаване на различни декоративни и украсителни предмети.

Дизайн: Свещникът има изчистен и елегантен дизайн, вдъхновен от антични и стилове на минали епохи. Този стил се характеризира с изрязани детайли, изогнати линии и блестяща повърхност.

Размер: С височина от 18 см, този свещник е компактен и подходящ за разполагане в различни интериори. Той може да бъде използван като декоративен елемент или за осветление със свещи.

Състояние: В описанието трябва да бъде посочено визуалното състояние на свещника, включително видими следи от времето и употребата, както и всички характерни детайли на дизайна.

Значение: Този стар месингов свещник може да бъде интересен както за колекционери на антикварни предмети, така и за хора, които ценят естетиката на старинните предмети в своя интериор. Той може да се използва като украса в дома, ресторант, или друго пространство, където красотата и стилът са важни.

Този свещник предоставя възможност за въвеждане на стил и хармония в интериора и е възможно да бъде оценен за своята класическа привлекателност и визуално въздействие.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!