Красива ваза от месинг, височина 30 см

46,00 лв.
  • Кат. номер: 000900
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Красивата месингова ваза с височина 30 см е уникален и стилен предмет, който може да служи както за функционална употреба, така и за декоративно изкуство. Тук е описание на тази ваза:

Описание: Тази висока месингова ваза е изработена с изключително майсторство и внимание към детайлите. Месингът, използван за нейното създаване, придава на нея блескав и златист външен вид. Вазата е формирана с елегантна и грациозна кривина, която придава хармоничен и стилен вид.

Декорация: Вазата е разчупена с изящни декоративни елементи, които придават на нея интригуващ и изискан дизайн. Тя съчетава традиционна естетика с модерен стил, като създава усещане за класика и елегантност.

Използване: Тази месингова ваза може да се използва за наредба на цветя и декорация на вашия дом или работно пространство. Нейната височина и изчистен дизайн я правят подходяща за поставяне на големи букети или цветя с дълги стъбла. Вазата може да се използва и като самостоятелен декоративен акцент в стаята.

Историческа стойност: Месингът, който се използва за създаване на тази ваза, носи със себе си богатство от история и традиция. Месинговите изделия са били използвани в различни култури през вековете и често са се свързвали с блясък и роскош.

Размери:

  • Височина: 30 см
  • Диаметър на горния отвор: 7 см

Употреба: Тази ваза може да бъде използвана за различни поводи и събития, включително специални моменти като сватби, рождени дни, или просто за да украси вашия дом с елемент на роскош и изисканост.

Тази месингова ваза е съчетание на изящество и функционалност и може да допринесе за елегантност и стил във вашия интериор.