Едра тел за съдове по 5 бр. в опаковка

1,50 лв.
  • Кат. номер: 000988
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Тел за Съдове (Едра), 5 броя в опаковка

Описание: Едната от най-важните части от домакинството е поддържането на съдовете чисти и блестящи. За тази цел ви представяме тел за съдове, които са идеални за тежки и засъхнали замърсявания. Тази опаковка включва 5 броя телове за съдове, предназначени да улеснят почистването на всяка кухненска посуда.

Характеристики:

  • Ефективност при Почистване: Теловете са с изключителна ефективност при справянето с най-трудните замърсявания и засъхнали остатъци на съдовете.

  • Издържливи и Трайни: Тези тела са изработени от здрави материали, които гарантират дълготрайна употреба и не се изхабяват лесно.

  • Удобни за Дръжка: Телата са обикновено оборудвани с дръжка, която предоставя удобен захват и контрол при почистване.

  • Универсално Приложение: Подходящи са за различни видове съдове, тигани, тенджери и дори грили и барбекюта.

  • Лесни за Поддръжка: Почистването на самия тел след употреба е лесно и се извършва с изплакване и подсушаване.

Употреба: Тези тела са идеални за почистване на съдовете след готвене, отстраняване на запечени остатъци и мазнини. Препоръчително е да използвате съдове с незалепващо покритие или емайлирани, за да избегнете драскотини по повърхността.

Внимание: При използването на теловете бъдете внимателни да не надрасквате повърхностите на съдовете и посудата. Те са предназначени да бъдат нежни към керамични, стъклени, и емайлирани съдове.

С тази опаковка от тели за съдове, ще можете да се справите с всяко замърсяване и да поддържате кухнята си в перфектен ред и чистота.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!