Четка за почистване, тип ветрило

3,00 лв.
  • Кат. номер: 000986
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Четка за почистване - Тип Ветрило

Описание: Четката за почистване, известна и като "ветрило", е незаменим аксесоар за поддържане на чистота и свежест във вашия дом. Този тип четка е специално проектиран за бързо и ефективно почистване на подове, мебели и други повърхности. Четката разполага с дълга дръжка и меки, гъвкави четки, които се движат лесно и се адаптират към различните форми и текстури.

Характеристики:

  • Дизайн с Дълга Дръжка: Четката разполага с удобна и удължена дръжка, която позволява да достигнете труднодостъпни места и да почиствате без прекъсване.

  • Меки и Гъвкави Четки: Четката е оборудвана с меки и гъвкави четки, които не надраскват повърхностите, но същевременно са ефективни при събирането на прах, косми и замърсявания.

  • Лека и Удобна: Четката е лека и лесна за манипулиране, което я прави подходяща за всеки, включително и за хора със затруднено движение.

  • Универсално Приложение: Четката за почистване е подходяща за използване на подове, килими, мебели, тапицерии, стъкла и други повърхности.

  • Подходяща за Всекидневна Употреба: Този тип четка е идеална за ежедневната поддръжка на дома, като бързо и лесно премахва праха и замърсяванията.

Употреба: Четката за почистване се използва като леко се навежда върху повърхността, която искате да почистите. С гъвкавите четки тя прибира праха и мръсотията, като тяхното меко влакно не наранява повърхността. Четката може да се използва и за четене на мебели и дрехи.

Поддръжка: За поддръжка на четката, препоръчително е редовно да се почиства от натрупания прах и мръсотия. Тя може да се пере и поддържа чиста за по-дълго време.

Четката за почистване тип "ветрило" е надежден помощник в борбата със замърсяванията и е изключително полезен аксесоар за всеки дом. Тя ви предоставя лесно и бързо почистване, без да наранява повърхностите, и прави поддръжката на дома ви по-приятна и ефективна.