Гумена свиркаща кокошка, детска играчка

1,80 лв.
  • Кат. номер: 000985
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Гумена свиркаща кокошка - Забавна Детска Играчка

Описание: Гумената свиркаща кокошка е забавна и образователна играчка, която ще зарадва вашия малък експериментатор. Тази детска играчка е създадена с цел да развива детската фантазия, координация и умения за звукоизвеждане. Кокошката може да издава различни звуци, като познаваемия кукуригу и други весели звуци, които децата ще обичат.

Характеристики:

  • Забавен Дизайн: Гумената кокошка има ярки цветове и весел дизайн, който привлича вниманието на децата и ги кара да се забавляват.

  • Свиркащ Механизъм: Играчката е оборудвана с механизъм, който позволява на децата да изпробват различни звуци, като натискат и въртят кокошката.

  • Устойчивост: Гумената конструкция прави играчката издръжлива и устойчива на падания и удари.

  • Образователна Игра: Кокошката предоставя възможност за игра и учене, като насърчава децата да развиват своите звукови и моторни умения.

  • Безопасност: Играчката е изработена от безопасни и нетоксични материали, които са подходящи за деца.

Употреба: Гумената свиркаща кокошка е подходяща за деца над 1 година. Децата могат да я използват за игра и експериментиране с различни звуци. Това е отличен начин да се насърчи творческото мислене и развитието на звуковите способности на децата.

Поддръжка: За поддръжка на играчката, препоръчително е да се почиства редовно и да се съхранява на сухо място.

Гумената свиркаща кокошка е перфектната детска играчка, която обединява забавление и образование. Тя ще насърчи вашето дете да развива различни умения и да се забавлява по творчески начин.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!