Стъклочистачка с разтегателна дръжка.Дължина 1.90см.

13,00 лв.
  • Кат. номер: 000983
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Стъклочистачка с Разтегателна Дръжка - Практичен Инструмент за Почистване на Големи Повърхности

Описание: Тази стъклочистачка с разтегателна дръжка е перфектният инструмент за почистване на големи стъклени и гладки повърхности. С нейна помощ ще можете лесно и бързо да премахнете прах, мръсотия и вода от прозорци, стъклени врати, автомобилни прозорци и други подобни повърхности.

Характеристики:

  • Дължина: Стъклочистачката има дължина от 1.90 см, която позволява достигане до високи и труднодостъпни места.

  • Разтегателна Дръжка: Разтегателната дръжка на инструмента ви позволява да настройвате дължината й спрямо нуждите ви. Това прави почистването на големи повърхности по-лесно и удобно.

  • Гумирана Глава: Главата на стъклочистачката е гумирана, което осигурява ефикасно почистване и предотвратява надраскване на стъклата.

  • Издръжливост: Инструментът е изработен от здрави и издръжливи материали, които го правят подходящ за дълготрайна употреба.

Употреба: Тази стъклочистачка е идеална за домашна и професионална употреба. Можете я използвате за почистване на прозорци, огледала, стъклени маси и всякакви други стъклени и гладки повърхности. Разтегателната дръжка ви позволява да достигнете и почистите големи площи без усилие.

Поддръжка: За да поддържате стъклочистачката в оптимално състояние, следвайте инструкциите за почистване и поддръжка, които са включени в опаковката. Редовната грижа за инструмента ще осигури неговата дълготрайност и ефикасност.

Тази стъклочистачка е надежден и практичен инструмент за всеки, който цени чистотата и яснотата на стъклените повърхности. С нея почистването става по-лесно и бързо, а резултатът е безупречен.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!