К-т метални колички 3 бр, детска играчка

3,00 лв.
  • Кат. номер: 000981
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Детски Комплект с Метални Колички - Забавна Играчка за Деца

Описание: Този комплект включва три забавни метални колички, които ще подарят на вашето дете часове на забавление и вълнуващи приключения. Играта с метални колички е отличен начин за децата да развият координацията си и въображението.

Материал: Количките са изработени от здрав и издръжлив метал, който гарантира дълготрайна употреба и забавление.

Дизайн: Всеки количка в комплекта има индивидуален и забавен дизайн, който вдъхновява децата да създават различни истории и приключения. Те могат да използват количките както за състезания, така и за създаване на различни сценарии.

Удобство: Металните колички са леки и лесни за управление, което прави играта с тях още по-забавна и интересна. Децата могат да ги използват както в закрити помещения, така и на открито.

Целева група: Тази играчка е подходяща за деца на различни възрасти и може да бъде използвана както от по-малките, така и от по-големите деца. Тя насърчава творческото мислене и развитието на социални умения.

Поддръжка: За да запазите металните колички в добро състояние, препоръчваме редовна поддръжка и съхранение на чисто и сухо място.

Игрова стойност: Този комплект с метални колички предлага на децата възможност да се забавляват и учат чрез игра. Те могат да създават различни сценарии и да учат принципите на физика и координация.

Този комплект с метални колички е отличен начин за вашето дете да изрази своята креативност и въображение. Той предоставя невероятни моменти на забавление и учене чрез игра.