Детски слипове, памук, от 8 до 10 години

2,20 лв.
  • Кат. номер: 000975
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Детски слипове от памук - За възраст от 8 до 10 години

Състав: Тези детски слипове са изработени от висококачествен памук, който осигурява мекота, комфорт и дишащост. Памукът е нежен към деликатната детска кожа и подходящ за ежедневно носене.

Възрастова група: Слиповете са предназначени за деца възраст от 8 до 10 години, предоставяйки им удобство и свобода на движение по време на игра и забавления.

Дизайн: Слиповете са с класически и универсален дизайн, подходящ за детска дреха. Те се предлагат в различни цветове и десени, които съответстват на вкуса на децата.

Удобство: Изработени са с оглед на детското удобство. Ластичната талия осигурява добро прилепване, а меката и дишаща материя позволява на децата да се чувстват свободни и комфортни през целия ден.

Целева група: Тези слипове са предназначени за деца, които искат комфорт и стил в своите дрехи. Те са подходящи както за ежедневно носене, така и за сън.

Поддръжка: За да поддържате качеството на слиповете, спазвайте инструкциите за поддръжка, включително препоръките за пране и гладене, ако са приложими.

Ценова стойност: Слиповете предлагат отлично съчетание от качество и стойност. Те са идеални за родители, които искат практични и удобни дрехи за своите деца.

Тези детски слипове от памук са идеални за деца, които ценят комфорта и качеството в своите дрехи. Те са подходящи за различни активности през деня и нощта, като осигуряват мекота и удобство на детската кожа.