Детски чорапи за маратонка, 95% памук, Размер: 17-24

1,20 лв.
  • Кат. номер: 000366.1
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката
Детските чорапи за маратонка съчетават практичност и комфорт, като представят идеално допълнение към гардероба на вашето дете. Ето как изглежда описанието:

Материал: Чорапите са изработени от висококачествен памук с добавка от 5% ликра, което осигурява комфорт и дишащост на краката на децата. Памукът е нежен към кожата и подходящ за ежедневно носене, а ликрата допринася за еластичността и доброто прилепване на чорапите.

Размер: Чорапите са подходящи за деца с размер на обувката от 17 - 24. Този голям размерен диапазон позволява на децата да растат и да носят чорапите за по-дълго време.

Дизайн: Чорапите се отличават с класически и универсален дизайн, което ги прави подходящи за всякакъв вид обувки, включително маратонки. Дизайнът е семпъл и подходящ за всеки стил.

Произход: Чорапите са произведени в България, което може да бъде важен фактор за купувачите, които ценят местната продукция и качество.

Количество: Всяка опаковка съдържа 12 чифта чорапи, което предоставя изобилие за ежедневна употреба.

Удобство: Носейки тези чорапи, вашето дете ще се наслади на удобството и приятното усещане на чорапите, както и на тяхната еластичност и добро прилепване към краката.

Целева група: Чорапите са предназначени за деца и са идеални за активен начин на живот, включително спорт и игри. Те са подходящи за момчета и момичета.

Поддръжка: За грижа и поддръжка на чорапите, препоръчваме следене на инструкциите на етикета, включително препоръките за пране и гладене.

Ценова стойност: Цената на чорапите е изключително достъпна. Предлагаме различни опции: 3 чифта за 1.20 лв/чифт, 6 чифта за 1.10 лв/чифт или 12 чифта в стек за 1.00 лв/чифт. Така можете да изберете тази, която най-добре отговаря на вашите нужди.

Доставка: При закупуване на чорапи на едро, доставката до град Монтана е безплатна.

Тези детски чорапи са идеални за дейност и игри и ще осигурят на вашето дете комфорт и удоволствие през целия ден.