Детски/юнощески чорапи за маратонка - Произведено в България, Размер: 31-37

1,20 лв.
  • Кат. номер: 000366.3
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Детските чорапи за маратонка, произведени в България, съчетават качество и удобство, правейки ги идеален избор за децата.

Детски чорапи за маратонка - Произведено в България

Състав: Тези чорапи са изработени от висококачествен материал, съчетаващ 95% памук и 5% ликра. Този състав предоставя комфорт и дишащост, като същевременно осигурява еластичност и прилепване към краката на децата.

Размер: Чорапите са подходящи за деца с размер на обувката от 31 до 37, което означава, че могат да бъдат носени почти от всички деца и юноши, дори и по време на растеж.

Дизайн: Чорапите представят класически и универсален дизайн, който се съчетава перфектно с различни видове обувки, включително маратонки.

Удобство: Носейки тези чорапи, вашите деца ще се насладят на изключителен комфорт и приятно усещане. Чорапите са еластични и се прилепват добре към краката.

Целева група: Тези чорапи са предназначени за деца и юноши, активни по природа с активен начин на живот, включително спорт и игри.

Поддръжка: За да увеличите тяхната издръжливост, следвайте внимателно инструкциите за поддръжка, включително препоръките за пране и гладене, ако са приложими.

Ценова стойност: Цената на тези чорапи е изключително достъпна, предлагайки различни опции за закупуване - 1.20 лв за 1 чифт, 1.10 лв за 6 чифта или 1.00 лв за 12 чифта (стек).

Доставка: За град Монтана, доставката е безплатна, което прави този продукт още по-изгоден за местните жители.

Това описание предоставя информация за материала, размера, удобството и цената на чорапите, като също така подчертава тяхната поддръжка и възможността за безплатна доставка в Монтана