Дълбока медна паница, 26 см диаметър, старинна

30,00 лв.
  • Кат. номер: 000968
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Дълбоката медна паница с диаметър от 26 см, която се описва като старинна, е предмет с историческа и културен характер. Тази панска представлява стар антикварен артефакт със следните характеристики:

  1. Материал: Тя е изработена от мед, което е типичен материал за старинни съдове, използвани в кулинарията. Медът се характеризира с отлична топлопроводимост и естетически качества.

  2. Размери: Дълбоката паница има диаметър от 26 см, който я прави подходяща за приготвяне на по-големи количества храна.

  3. Дизайн и декорация: Описание може да включва детайли относно дизайна на паницата, както и евентуални декорации или украси по повърхността й. Медните съдове често биват изработвани с изящни декоративни елементи.

  4. Състояние: Важно е да се опишат общото състояние и евентуални дефекти или забележки, които могат да се наблюдават на паницата. Забележки като протривания, драскотини или загуба на блясъка на медта могат да бъдат включени.

  5. История: Ако е известно, информация за историята или произхода на паницата може да бъде интересна. Това може да включва информация за предишни собственици или начинът, по който е била използвана в миналото.

  6. Използване: Описанието може да включва какви видове храни са били приготвяни в тази паница и какви предимства предоставя тя при готвенето.

  7. Ценова стойност: Стойността на старите медни съдове като тази паница може да бъде различна в зависимост от редкостта, възрастта, състоянието и историческата стойност. Тя може да бъде колекционерски предмет или обект за кулинарно използване.

Тази старинна медна паница не само има практично предназначение за готвене, но и представлява важен антикварен артефакт, който може да бъде оценен за неговата културна и историческа стойност.