Касетофон УНИТРА, моно, неработещ

10,00 лв.
  • Кат. номер: 000964
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Касетофонът "УНИТРА" е стар аудио уред, който оперира в моно режим, което означава, че възпроизвежда аудиосъдържание на едно аудио канал. Този конкретен касетофон се описва като неработещ, което означава, че той вероятно не функционира по предназначение и се нуждае от ремонт или поддръжка. Ето общо описание на касетофона "УНИТРА":

  1. Марка и модел: "УНИТРА" е марката на касетофона, но често такива уреди имат и моделни номера или серийни номера, които могат да бъдат от значение за идентификация.

  2. Моно звук: Касетофонът е моно уред, което означава, че възпроизвежда звук само от един аудио канал. Това може да бъде важно за аудиофилите или колекционерите, които се интересуват от старите аудио технологии.

  3. Състояние: Този касетофон се определя като неработещ, което може да означава, че има проблеми с механизма за възпроизвеждане, електрическата система или други компоненти. Състоянието на касетофона може да варира от леки дефекти до сериозни повреди.

  4. Изглед: Важно е да се опише външния вид на касетофона, включително наличие на бутони, панели, входове и изходи. Освен това, могат да бъдат отбелязани и евентуални дефекти или повреди в корпуса.

  5. История: Информация за историята на уреда, като годината на производство и предишната употреба, може да бъде полезна за потенциални купувачи или ремонтници.

  6. Ремонт и поддръжка: Ако касетофонът е неработещ, може да бъде описан какво е необходимо за неговото възстановяване. Това може включват ремонт, подмяна на части или други видове поддръжка.

  7. Ценова стойност: Стойността на този касетофон може да бъде ниска, особено ако е неработещ. Въпреки това, той може да има стойност за колекционерите или ентусиастите на старите аудио уреди.

Този касетофон "УНИТРА" представлява интересен аудио артефакт от миналите дни на музикалната технология и може да бъде обект на ремонт или колекциониране от хора, които се интересуват от старопечатните аудиоустройства.