Антикварна книга "По свои пътъ" от Ернстъ Ерихъ Нотъ, старопечатна, 1937г

30,00 лв.
  • Кат. номер: 000963
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

"По свои пътъ" от Ернст Ерих Нот е старопечатна антикварна книга, която датира от 1937 година. Тази книга представлява ценен литературен артефакт с историческа стойност и може да предостави интерес и информация на колекционери, историци, или любители на литературата. Ето общо описание на тази антикварна книга:

  1. Заглавие: "По свои пътъ" е заглавието на книгата, което вероятно съдържа различни разкази или литературни произведения от автора.

  2. Автор: Авторът на книгата е Ернст Ерих Нот, чието име може да бъде значимо за ценителите на литературата или историци на литературата.

  3. Година на издаване: Книгата е издадена през 1937 година, което я прави старопечатна и важна за колекционерите.

  4. Издателство: Информация за издателството, което е публикувало тази книга, може да предостави контекст за историята и произхода на книгата.

  5. Състояние: Състоянието на антикварната книга е от съществено значение. Важно е да се установи дали книгата е запазена в оригиналната си обвивка, както и дали има наранявания, петънца, износвания или други следи от времето. Хартията, печатът и връзката също могат да бъдат от значение.

  6. Илюстрации: Антикварните книги често включват илюстрации, гравюри или картини, които да допълнят текста. Това може да бъде важен аспект за ценността на книгата.

  7. Език: Важно е да се определи на кой език е написан текстът на книгата.

  8. Сюжет и съдържание: Информация за съдържанието на книгата, както и за темите или разказите, които съдържа, може да бъде полезна за потенциалния читател или колекционер.

Тази антикварна книга представлява не само литературно богатство, но и културен артефакт от миналата епоха. Съхранението и поддръжката на такива стари издания имат голямо значение, тъй като те носят информация и връзки с историята и литературното наследство.