Дамска кожена раница

30,00 лв.
 • Кат. номер: 000969
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Дамските кожени раници са модерен и стилен аксесоар, предлагащ практичност и елегантност. Те могат да бъдат разнообразни по дизайн и функционалност, но обикновено споделят следните общи характеристики:

 1. Материал: Кожата, използвана за изработка на раницата, е най-важният аспект на нейния дизайн. Висококачествена кожа предоставя издръжливост и красив външен вид.

 2. Размер: Раниците могат да бъдат в различни размери, от компактни и подходящи за ежедневна употреба до по-големи и подходящи за пътувания или работа.

 3. Дизайн: Дизайнът на дамската кожена раница включва формата на тялото, броя и разположението на джобовете, декорации и общата структура. Раниците могат да бъдат със стандартен дизайн или с по-елегантни детайли и акценти.

 4. Цвят: Дамските кожени раници се предлагат в различни цветове, включително класическият черен, кафяв, сив, тъмносин, бордо и други модерни нюанси.

 5. Дръжки и презрамки: Раниците обикновено имат дръжки за носене в ръка и регулируеми презрамки, които позволяват носене на раницата през рамо.

 6. Вътрешност: Вътрешността на раницата включва отделения, джобове и подплата, които улесняват съхранението и организацията на личните вещи, документи, техника и други предмети.

 7. Закопчаване: Закопчаването на раницата може да бъде с различни механизми, като ципове, копчета, връзки или магнитни закопчалки.

 8. Функционалност: Някои дамски кожени раници са специално проектирани за определени нужди, като работа, пътувания или спорт.

 9. Ценови класове: Дамските кожени раници се предлагат в различни ценови класове, като качеството на кожата и бранда могат да влияят на цената.

 10. Устойчивост и грижа: Раниците изискват поддръжка и правилна грижа, за да запазят красотата и издръжливостта си.

Дамските кожени раници са популярен аксесоар, който съчетава стил, функционалност и издръжливост. Те са подходящи както за ежедневна употреба, така и за специални поводи и предоставят възможност за носене на личните вещи с комфорт и елегантност.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!