Кожена мъжка чанта

30,00 лв.
 • Кат. номер: 000968
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Кожените мъжки чанти са стилни аксесоари, които предлагат удобство и функционалност за мъжете, които ги използват. Вотът и дизайнът на кожените чанти могат да варират, но те обикновено споделят следните общи характеристики:

 1. Материал: Кожата, използвана за изработка на чантата, е най-важният аспект на нейния дизайн. Кожа с високо качество и различни текстури се използва, за да създаде изчистен и елегантен вид.

 2. Размери: Мъжките кожени чанти могат да бъдат в различни размери, от компактни и подходящи за дневна употреба до по-големи и подходящи за пътувания или бизнес срещи.

 3. Дизайн: Дизайнът на кожената чанта включва формата на тялото, броя и разположението на джобовете, затваряне (например цип, копче или закопчалка), и общата структура. Може да има и брандирани аксесоари като лога или метални елементи.

 4. Цвят: Кожените чанти се предлагат в различни цветове, като класическите са черен, кафяв, сив, тъмносин и др. Цветът може да се подбере в зависимост от индивидуалните предпочитания и стиловете на обличане.

 5. Дръжки и ремъци: Мъжките кожени чанти обикновено имат дръжки за носене в ръка и допълнителни регулируеми презрамки, които позволяват носене на чантата през рамо или като раница.

 6. Вътрешност: Вътрешността на чантата може да включва отделения, джобове и подплата за удобно съхранение и организация на личните вещи, документи и техника.

 7. Закопчаване: Закопчаването на чантата може да бъде с различни механизми, като ципове, копчета, връзки или магнитни закопчалки.

 8. Функционалност: Някои кожени чанти са специално проектирани за определени нужди като бизнес срещи, пътувания или спорт.

 9. Ценови класове: Кожените чанти се предлагат в различни ценови класове, като качеството на кожата и бранда могат да влияят на цената.

 10. Устойчивост и грижа: Кожените чанти изискват поддръжка и правилна грижа, за да запазят красотата и издръжливостта си.

Кожените мъжки чанти са стилни и практични аксесоари, които са подходящи за разнообразни поводи и са отличен начин за добавяне на елегантност и функционалност към облеклото. Тези чанти се използват както за работа, така и за свободното време и пътувания, и често са инвестиция във висококачествен аксесоар.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!