Брашно тип 450 за фини печива

Брашно тип 450 за фини печива
13 август 2023

Ако искате да направите по-деликатни сладкиши и хлябове, трябва да познавате типовете бели брашна, за да изберете най-подходящото за всяко тестено изделие. Брашно тип 450 е по-фино от традиционно ползваното в България. Колкото е по-малка номерацията на брашното, толкова е по-добро, по-бяло, дълготрайно и с по-добри качества за печене.

 

От Брашно тип 450 се правят тестени изделия, които имат по-деликатна структура – като питки, козунаци, кексове и закуски. То е идеално за приготвяне на празнични хлябове, погачи, кифлички и сладкиши. Печивата добиват равномерна и еластична средина, тънка и хрупкава кора и чудесен аромат.

 

Очакваният, идеален резултат от сладкиши, приготвени с брашно тип 450 е винаги гарантиран. То отговаря на всички стандарти за фино, бяло брашно. Производителите на печива и сладкиши му се доверяват, а и все повече домове си възвръщат уханието на уют, приготвяйки ароматни печива с брашно брашно тип 450.

 

Брашно тип 450 е фино смляно, перфектно пресято, с наситен натурален бял цвят. То се извлича от ендосперма на пшеничното зърно. Пепелното му съдържание е 0,45%. Пречистеният му състав го прави качествено и дълготрайно, с високо съдържание на протеин. Структурата му е фина и се работи лесно и приятно с него.

 

Произвежда се от най-добрите сортове пшеница, тя прецизно се обработва в модерни и високо технологични съоръжения. Брашното се съхранява в помещения с добра вентилация. Продукцията се тества в лаборатория за анализ на качеството на брашното. Целият процес на производство и съхранение е строго контролиран, за да се гарантира качествена продукция.

 

Брашно тип 450 е подходящо за приготвяне на празнични хлябове, погачи, питки, кифлички, закуски, козунаци и сладкиши. То е брашното за създаване на ароматни, домашно приготвени фини сладкиши и промишлено производство на печива.

 

Като всяко бяло брашно, то трябва да се употребява с мярка. Използвайте финото бяло брашно за специални празнични случаи, когато искате да направите невероятни тестени изделия с равномерна структура, ефирни и хрупкави, с приятен аромат и винаги гарантиран резултат.