Афродизиаците считат ли се за наркотици?

Афродизиаците считат ли се за наркотици?
5 юни 2023

Афродизиаците не са лекарства, а вместо това вещества, направени от естествени съставки, които засилват либидото . Либидото е името, дадено за сексуалните нива на индивида по физически, умствен и социален начин. Афродизиаците са името на чадъра за редица различни вещества, които включват мака, борови ядки, чесън, смокини, нар, луд мед и испанска муха (само за да назовем няколко). Много афродизиаци са одобрени от FDA (Администрация по храните и лекарствата в САЩ) и са съвместими с FDA, така че трябва да имате пълно спокойствие, че продуктите, които приемате, са добри и че работят.

 

Испанската муха счита ли се за наркотик?

Spanish Fly не е наркотик - вместо това е естествено вещество, произведено от растителни съставки, като Мака, Бинди, Гуарана, Кофеин и Дамиана . Много хора бъркат Spanish Fly с древно лекарство, което е направено от Spanish Fly, което се среща в Южна Европа; обаче в това лекарство няма насекоми. Това е много старо лекарство, което съществува от хиляди години, направено от различни вариации на растителни съставки, на места като Испания, Южна Франция, Португалия, Италия и Мороко.

 

Продуктите на Spanish Fly са един от многото одобрени от FDA афродизиаци на пазара, така че това би трябвало да ви даде спокойствие. Освен това Spanish Fly не се счита за наркотик, тъй като е направен от органични растителни съставки.

 

Какви са активните съставки в Spanish Fly?

Всички активни съставки, открити в Spanish Fly, идват от органични източници като растения, плодове, зеленчуци и билки. Съставките, открити в Spanish Fly, включват Мака , семена от гуарана, кофеин и Дамиана . Съществуват варианти в различните марки лекарства на Spanish Fly , така че някои могат да включват естествени съставки, но активните съставки, изброени по-горе, се считат за традиционните съставки, които се използват от всички марки.

 

Spanish Fly е идеален за жени и мъже, които искат да повишат нивата на либидото си и да повишат сексуалното си представяне и здраве.

 

Други активни съставки, открити в Spanish Fly, са Panax женшен, който е вещество, което идва от корена на растението Panax, и смес от други растителни съставки, които са изцяло 100% органични и са потвърдени от FDA, за да бъдат здрави и безопасни за физически лица. Но винаги прочетете етикета, за да сте убедени, че приемате точната доза.

 

Какви са активните съставки в афродизиаците?

Има много различни афродизиаци и следователно ще има много различни активни съставки, така че вместо това, ние сме изброили активните съставки по-долу, за всички най-популярни афродизиаци там:

 

Аргинин: Вид аминокиселина, която се съдържа в храни c високо съдържание на протеини, като ядки, мляко, месо, сирене, яйца и боб. Известно е, че засилва производството на сперма при мъжете и засилва сексуалния нагон.

 

Епимедиум: Извлечен от цветето Barrenwort, тази съставка повишава половите хормони при мъжете и подобрява сексуалния им нагон и помага срещу еректилна дисфункция.

 

Копър: Взета от зеления зеленчук от луковицата на копър, който родом от семейството на моркови, но прилича малко на зеле. Засилва сексуалния нагон при жените и укрепва либидото.

 

Женшен: намира се в корена на женшен, който е често срещано растение, намиращо се в източноазиатски страни като Китай и Южна Корея. Известно е, че женшенът повишава нивата на тестостерон при мъжете и по този начин сексуалния нагон.

 

Yohimbe : намира се в растението Bindii и дървото Maidenhair, Yohimbe се използва за лечение на еректилна дисфункция при мъжете.

 

Предимства на афродизиаците и испанската муха

  • Може да подобри заздравяването на половите органи, като влагалището и пениса, което е нещо, което много често се пренебрегва.

  • Увеличаване на сексуалния нагон при мъжете и жените, което води до повишено сексуално удоволствие и производителност.

  • Помощ при повишена сексуална стимулация и удоволствие ѝ при двата пола.

  • Може да стимулира производството на сперма, което може да помогне на мъжете, които използват тези продукти, да станат по-плодородни .

  • Повишава нивата на естествено смазване във вагината на жената, което ще помогне на жената да се чувства по-доволна и ще изпитва по-малко щети и разкъсвания по време на секс.

  • Може също така да накара един мъж да стане хариер и по-смел, което е полза за привличането на жени и получаването на повече сексуални партньори.

 

Действат ли афродизиаците наистина?

Да, за афродизиаците е известно, че действат и се използват от хиляди години в целия свят . Въпреки това някои хора все още ги етикетират като продукт, който разчита на „плацебо ефекта“, което е, когато хората смятат, че се чувстват по-добре, защото вярват, че лекарството или веществото, което приемат, им помагат.

 

Подходящи ли са афродизиакът и испанската муха за мъже и жени?

Да, афродизиаците и Spanish Fly са подходящи за двата пола . Трябва да сте сигурни, че приемате правилния вид афродизиак въз основа на пола си и на проблемите, които се опитвате да излекувате. Например, ако страдате от еректилна дисфункция, трябва да използвате Epimedium и Yohimbe. И ако сте жена, струва си да опитате женшен, а също и вещества, които съдържат мака. Успех и наслада!