MIA BORISAVLJEVIC – звездата на Grand Production

MIA BORISAVLJEVIC – звездата на Grand Production
12 април 2023

MIA BORISAVLJEVIC определено е една от най-новите, интересни и популярни звезди на сръбската музика. Какво пее Миа ли? Тя е изпълнителка на така нареченият сръбски турбо-фолк, пее поп и автентичен сръбски фолк.

Както повечето млади таланти в Сърбия и MIA BORISAVLJEVIC е откритие на Гранд. Тя е музикант по професия и душа, което се вижда и от песните й. До момента певицата има множество хитове и албуми, които радват феновете й на Балканите и в Сърбия.

MIA BORISAVLJEVIC е една красива млада певица, наслада за ухото и окото все пак.

MIA BORISAVLJEVIC – откритието на Гранд продукция

MIA BORISAVLJEVIC е родена през 84-та година. Тя е в разцвета на силите си и тепърва ще твори още много музика за феновете си вероятно. Малката Миа се ражда във Валиево, но по-късно се мести да живее и работи в Белград. Като цяло семейството на знойната красавица е музикално.

Нейната сестра също е музикант и е завършила Музикалната академия. Първата изява на певицата е едва на 17 години, когато пее в група на приятел на сестра й. През 2006-та MIA BORISAVLJEVIC се появява и в сръбски сериал, като ролята й е доста разголена и предизвикателна.

MIA BORISAVLJEVIC издава първият си албум благодарение на продуцентите от Гранд продукция. Хитова песен в албума е „Како да“, а самият албум се нарича „Първа степен на лудост“. Голям пробив за младата звезда е пускането на сингъла Zenesoros през 2009-та, както и дуета с Анабел Букве.

Вторият албум на MIA BORISAVLJEVIC е пуснат през 2013-та година. Той се казва „Моят Белград“. Дуетната песен от него с диджея Дениъл и певеца Ша наречена „Красотата на Балканите“ има над 32 милиона гледания в глобалната мрежа.

MIA BORISAVLJEVIC е млад талант, който обича да се показва. Тя участва през 2009-та година в сръбския вариант на ВИП Брадър. През 2016-та певицата пуска хитовото си парче Нищо лично и прави още няколко уникални дуета с известни певци. Заговаряйки за личния живот на звездата, тя има доста изпъстрен и стресиращ делник.

Свързва се с много известни бизнесмени и дори някои от тях са я тормозели физически, според слухове. Освен това стреса да стане звезда толкова млада, изправя MIA BORISAVLJEVIC пред нервен срив и тя слабее ударно.

MIA BORISAVLJEVIC е много популярна из социалните мрежи и в интернет, като цяло. Само профила й във Фейсбук е следван от почти милион души. Насладете се на младата, красива и талантлива Миа, както и на музиката й.