Стриптийзът сплотява връзката

Стриптийзът сплотява връзката
23 март 2023

Стриптийз преди секса - това е една от харесваните и дългоочакваните изненади, които всеки мъж би поискал от половинката си. Еротичният и нежен танц може да сближи още повече двойката и да възбуди както силния пол, така и нежния. Първата стъпка при подготовката за стриптийз е психологическата нагласа и еротичният костюм, поясняват чуждестранни еротични танцьорки.

Един от най-практичните тоалети за направата му например е къса пола, риза с вратовръзка, отдолу секси бельо, задължително със жартиери и силиконови чорапи при дамите. За мъжете - подходящият костюм е панталон, риза, също може вратовръзка и секси долно бельо.

Преди да го направите пред половинката, направете няколко пъти репетиция, докато сте сами в хола. Наблегнете особено много на въртеливите, кръгови движения в ханша, ако сте дама, а мъжете да измислят как да изненадат жената, ако не са добри танцьори, поне с цвете, скрито в джоба на панталона, така че по време на еротичното разсъбличане да го извадят и подарят на любимата.

 Разсъбдичането! - Хвърлянето на дрехите една по една обикновено започва от горе надолу. Така че първо разкопчайте ризите и махнете вратовръзките, след това започнете бавно да сваляте дрехите надолу.

Жените имат повече възможности от мъжете при този вид интимна заигравка, защото търговците са помисли за тях. Едно от важните неща при стриптийза са жартиерите и силиконовите чорапи. След като нежната половинка е останала само по сутиен, прашки и тях, то мъжът очаква с нетърпение да бъдат свалени първо чорапите.

Някои еротични танцьорки споделят опита си / в нета, че най-възбуждащата гледка за мъжете е когато дамата качи единия си крак върху стол и помоли половинката си да й свали чорапите.

Най-накрая махнете сутиена, но много бавно, като не забравяйте, че еротиката е най-силна в последните мигове на стрийптиза. Приятни и забавни минути!