Къде най-често правим секс?

Къде най-често правим секс?
6 юли 2024

Да правиш секс на най-необичайни места, винаги е било страшно възбуждащо…

 

Най-много секс се прави не в спалнята, а в хола и кухнята. Това показва проучване на световна марка презервативи. Анкетата им е категорична, че 78% от двойките между 18 и 40 години разнообразяват сексуалния си живот пред телевизора и между тенджерите.

Психолозите казват, че веднъж започнете да правите секс извън спалнята, то не е нужно дори да се напъвате да измисляте кой знае колко иновативни пози. Добрата стара мисионерска поза на земята или на дивана, ще свършат наистина добра работа, убедени са специалистите.

В кухнята пък най-логично е дамата да седне на плота или на масата, а партньорът й да застане между краката й. При тази поза усещанията се удвояват, а оргазмите идват по- бързо и по-начесто - също като вкусните гозби, които обикновено излизат от кухнята.

Всъщност подсъзнателното усещане за грижа и ситост, което мъжете свързват с кухнята, прави именно тази стая толкова желана и възбуждаща. Разбира се, дамата може да застане с лице към плота/масата и да се подпре на тях, докато партньорът й я обладава отзад, като кучешката, но доста по-добре.

Другите желани помещения за секс са „мокрото“ помещение и банята. Явно сядането върху пералнята, докато работи съвсем не е мит и хората наистина го правят.

Те твърдят, че вибрациите от пералнята правят преживяването ненадминато, така че не ни остава нищо друго, освен докато дрехите стават чисти в събота, ние да се „поизцапаме“ малко.

Банята пък е предпочитано място от 34% от хората, защото обичали да са чисти, а докато са под душа не се усещала потта, която обикновено предизвикват забавленията между чаршафите. Каквито и да са подбудите ви, просто завлечете партньора си в банята и пробвайте всички възможни комбинации - жената да е права и с гръб към стената, отново изправена кучешка или просто малко любовна игра. Със сигурност ще е доста интересно.