Порното разпалва страстта

Порното разпалва страстта
7 март 2024

Порното действа като живителна сила във всяка връзка!

Световно проучване доказва, че 80% от мъжете и 20% от жените са пристрастени към порното. Вечерният секс предстои, но този път не ви се експериментира с нищо. Усещате умора от тежкия ден. Тогава изберете за дамата си романтично порно и го изгледайте заедно.

Според едно от най-новите проучвания излиза, че около 20% от нежния пол си падат по еротичните клипове. 50% от тях, пък харесват да ги гледат заедно с половинката си, макар че се притесняват да си го признаят. Според експертите порното e отличен начин да опознаете „табу“ нещата, които винаги са ви карали да опитате, без да се срамувате. Наред с това порното разпалва страстта, когато тя малко се е позагубила в двойката.

Направете добър избор!

За да не развалите обаче емоцията от гледането е добре да подберете точното порно. Ако се спрете на много тежък вариант, може да отблъснете половинката си от следващи интимни игри по-между ви. Затова е най-добре да проверите предварително по-леките порно клипчета, които имат сюжет и отсъстват извратени сцени.

Според проучванията дамите предпочитат класически и елегантно подбрани порно-сайтове. При избора на филма е добре да бъде по-активен мъжът. Той е хубаво да предложи три или четири варианта от вече гледани от него филмчета. След това кавалерът е добре да даде право на избор на половинката си.

Според най-новите проучвания около 60% от дамите, които споделят, че са се наслаждавали на порното c партньора си искрено споделят, че всичко това e повлияло положително върху връзката и сексуалния им живот.

Много често и двамата партньори в двойката избягват да гледат заедно порно, защото се срамуват един от друг или страхуват, че половинката им ще види нещо, което много ще й хареса и след това ще иска да го направят, но вие още не сте готови.

По тази причина специалистите съветват преди да се наслаждавате заедно на порното и двамата да си изясните, че в секса няма нищо страшно, което би ви направило нещастни, а само би ви помогнало да заздравите връзката си. А героите от порното са само художествена реалност, която ще придаде повече цвят на страстта ви. Успех!