Когато партньора до вас започне да ви дразни

Когато партньора до вас започне да ви дразни
27 януари 2024

Много често се случва партньора до вас да започне да върши или мисли неща, които не са присъщи за него и всичко това започва да ви писва. Всяка жена има своя представа за мъжествеността и за това какво има значение при избора на партньор.

 

Но мъжете се променят с времето. Например вие сте се омъжили за спортист, който с мъка е сдържал енергията си. Вие непрекъснато сте го критикували за неговата прямота и липсата на чувствителност. А сега той се е увлякъл по философията и изкуството, сам е започнал да ви предлага да гледате романтични филми и често се разчувства при среща с улична котка.

 

Станало ви е по-леко и спокойно да живеете с него, но сега е възникнал друг проблем:

той вече съвсем не ви привлича сексуално. Напълно е възможно именно онези отрицателни качества, които са ви дразнели, да са били част от представата ви за това какъв трябва да бъде истинският мъж.

 

Сега вече е много трудно да разговаряте открито с партньора си за това. Остава ви едно - да оформите нов образ на сексуалния мъж именно от тези качества на партньора, които той притежава точно в този момент: „Ти си толкова способен и находчив - винаги знаеш какво да правиш."

 

Седнете и поговорете открито с него. По силата на ефекта на очакването, скоро той ще се промени отново и ще влезе в първия си образ. А всичко това ще се хареса и на вас.