Испанска муха – За и Против, преценете сами!

Испанска муха – За и Против, преценете сами!
27 януари 2024

Какво е Испанска муха?

 

Името Испанска муха е често срещано понятие сред много хора, страдащи от нисък секс или слабо влечение към секса. Spanish Fly е един от най-мощните афродизиаци, препоръчан днес, особено защото е естествено вещество - следователно не показва странични ефекти. Към май 2023 г. Spanish Fly се използва от над 3,264 000 души, като мнозинството го възхвалява за ефективността си при справяне с ниското либидо.

 

Като естествена виагра, Spanish Fly е препоръчително особено за жени, борещи се с нисък секс. Например, няколко капки от веществото е напълно достатъчно, за да стимулирате сексуалните си чувства и да подобрите сексуалното си представяне.

 

За жените Spanish Fly работи, като подобрява сексуалните им желания и причинява по-интензивни оргазми. Също така е известно, че смазват влагалището, увеличават притока на кръв към вагиналната област, увеличават клиторната стимулация, както и увеличават шансовете за поява на повече оргазми.

 

Опасна ли е испанската муха?

 

Първоначално испанската муха е получена от зелени бръмбари . Но както се оказва, тази форма на веществото бива силно опасна, така че след това отива в забрава. Затова повечето от продуктите днес са промишлено произведени . Само да напомним, че към момента има над 150 различни производители на испански Fly.

 

Така че очевидно безопасността на продукта ще зависи от това колко реномиран е производителят. Ако се купи от реномирана марка, продуктът може дори да бъде по-мощен от оригиналния, получен от зеления бръмбар.

 

Все пак намирането на най-добрата марка може да не е толкова лесно. Винаги правете малко проучване на продукта и проучете отделните използвани съставки и прочетете отзиви и препоръки, публикувани от потребителите на онлайн форумите на общността.

 

Но най-важното е, че винаги се примирявайте с продукт, който отговаря на изискванията на международна здравна организация, тъй като само по този начин можете да бъдете сигурни в неговата безопасност.

 

Може ли Spanish Fly да помогне при сексуална тревожност?

 

Някои от различните ментални и емоционални тригери, които биха могли да причинят сексуална тревожност, включват:

 

  1. Тревожност - Високите очаквания от единия партньор биха могли да накарат другия да се почувства притеснен, че ще се представят под номинала страх.

  2. Травма - Спомени от детството за лоши сексуални срещи или инциденти, като сексуално насилие или нападение.

 

Някои хора търсят подкрепата на терапевти, за да помогнат за решаване или преодоляване на сексуални проблеми, но това не винаги работи за всички. Следователно Spanish Fly е най-добрата алтернатива за тези хора, тъй като осигурява както умствени, така и емоционални ползи.

 

Spanish Fly помага за стабилизиране на хормоните и повишаване на либидото. Това дава възможност на всяка двойка да се наслаждава на секс без никакви задръжки.

 

Афродизиаци срещу Испанска муха

 

Афродизиаците и испанската муха са две вещества, които се използват за повишаване на сексуалната възбуда и производителност, решават проблеми c фертилитета и засилват производството на сперма при мъжете. Това са само част от многото предимства на афродизиаците и испанската муха .

 

Кои са най-добрите афродизиаци?

 

Както вече видяхме, най-добрите афродизиаци се определят от два параметъра: количеството на използваните изцяло натурални съставки и способността им да предизвикват нежелани реакции “ZERO” . Затова експертите все още настояват за естествени храни, плодове и билки. Има обаче и много здравословни, индустриално приготвени афродизиаци.

 

По отношение на афродизиаците на основата на храни, забележително споменаване е шоколадът - особено тъмният шоколад . Като афродизиак шоколадът съдържа фенилетиламин, който е отговорен за предизвикването на силна сексуална възбуда.

 

Освен това фактът, че е вкусен, улеснява безпроблемното включване в диетата ви. Други естествени афродизиак храни включват лук, аспержи, ряпа, тикви, артишок, праз и др.

 

Любителите на бутилката също не са останали назад, благодарение на повишаващите либидото ползи от червеното вино. А, чашка червено вино винаги води до палавост и любовни игрички между влюбените двойки.