Жени, подлудете партньора си!

Жени, подлудете партньора си!
10 януари 2024

1.Нека говорят ръцете... Ако искате да възбудите половинката си, пробвайте с нежен масаж, като не забравяте да го драскате леко с ноктите си или да го пощипвате периодично.

 

2.Спри-тръгни. Доста възбуждащи могат сексуално да бъдат всички допири в местата на горната част на бедрата и отдолу под корема. Ако искате по-продължително време да се забавлявате с любовната игра, спрете с дразненето в тази област и обърнете внимание на някоя не дотам толкова ерогенна зона.

 

3.Голата истина. Ако се усещате перфектно в тялото си и демонстрирате увереност, това е доста стимулиращо за всеки мъж. Особено ако нямате против да ви гледа докато се събличате или да сте без дрехи. Така че когато се озовете в спалнята с любимия си, не бързайте да намалявате осветлението и да се покривате с чаршафите. Мозъкът на мъжа е така пригоден, че да желае неистово голото женско тяло. Затова възбуждайте партньора си, като извивате тялото си в различни посоки и се навеждайте към любимия, като леко да докосвате с бюста си постепенно лицето и гърдите му.

 

4.Недомлъвки. Без да ви усети вашият партньор, сложете в чантата/куфарчето му копринено шалче с прикрепена на него бележка: „Това ще ти трябва за довечера...". Едва ли любимият ви ще може много да се фокусира задълго върху деловите си задължения.

 

5.Стриптийз. Пуснете предразполагаща музика, накарайте любимия си да се отпусне по гръб и го прекрачете. След това започнете да кършите грациозно тяло в такт с музиката и бавно да сваляте дрехите си една след друга. Когато останете само по бикини, бъдете много бавна в свалянето им, така че партньора ви да усети истински огън в слабините. Когато останете гола, продължете познатото упражнение още, но съвсем за кратко.

 

6.„Езикът" на езика... Когато си пийвате питието в компанията на любимия си и сте настроени за интимни забавления, можете бързо и лесно да доведете и партньора си до възбуда, ако вместо да докосвате ръба на чашата само с устни, я оближете леко и с език. За партньора ви най-вероятно ще е достатъчно само да зърне палавия ви език и вече ще е нетърпелив да отидете на по-уединено място.

 

7.Закачливо шепнене. Ако сте на кино например, можете да подготвите романтичното настроение за след филма, като от време навреме прошепвате в ухото на партньора си нещо мило или закачливо. Уханието на дъха ви в ухото му, ще го хвърли в неостоимо желание за интимни забавления.

 

8. Поемете юздите. Понякога е достатъчно секси да разпалвате бавно страстта на партньора си, но не е зле да пробвате и точно обратното - вместо палави намеци и деликатно подсещащи докосвания - поемете инициативата изцяло във ваши ръце. „Натиснете пълна газ" от самото начало и накарайте любимия си да се подчини на вашите страстни желания. За него ще е върховно изживяване да наблюдава, че и вие искате секс много повече от него.

 

9.Страстни целувки. За да разгорещите любимия си, забравете нежните целувки, поне за малко. Вместо това, обходете с език устните му, след което нежно придърпайте долната му устна със зъбки. Може и съвсем леко да захапвате езика му, когато той се намира в устата ви.

 

10.Добавете аромат. Масажът по голото тяло е добра любовна игра по принцип, но тя може да прерастне в още по-чувствена, ако използвате и ароматен масажен екстракт. Още по-хубаво е партньорът ви да ви върне услугата.

 

11.Стиснете палеца. Лесно можете да превърнете рутинното държане за ръце в гореща сексуална прелюдия. Просто обвийте дланта си около палеца на любимия и задръжте за мъничко така. Това определено ще събуди етотичните му мисли за усет на ръката ви около неговата мъжественост и... възбудата е налице.

 

12.Сервирайте „предястието" в кухнята. Готвенето е доста чувствено занимание - с всички тези ароматни подправки... а ако любимият ви е с вас в кухнята, можете да направите нещата още по-пикантни. Нужно ви е само да имате подръка престилка и да помолите партньора си да я завърже около кръста ви. Яденето ще отиде мигновено на втори план за него, тъй като в ума му вече ще е онази част от вечерта, в която той ви разсъблича...

 

13. Затоплете с дъх тялото му. Захапете, само с устни, нежно, частта около зърната или долната част на корема му. След това отпуснете. Допирът и топлия въздух от дъха ви ще повиши температурата в тези зони и резултатът ще е... сексуална възбуда.

 

14. Бъдете недостъпна. Докато вечер приготвяте ядене, гледате телевизия или просто релаксирате, дайте няколко невинни сигнала на любимия си, че сте сексуално настроени: нежни докосвания до тялото му, взиране в очите с влажен поглед, страстни целувки... След това се заемете със задачите си и спрете да му обръщате внимание. Това ще го насърчи да ви прелъсти и да поеме инициативата. Резултатите от тази игра може да са наистина много горещи.

 

15. Докосвайте се. Винаги може да си намерите претекст да галите и докосвате тялото си пред партньора си. Например за да се намажете с лосион или да си нагласите полата, или пък да разтриете прасците или бедрата си заради мускулна треска... Със сигурност ще приковете погледа му, а мозъкът му не след дълго ще последва очите... Прекрасни мигове и изживявания!