Ефектът на испанската муха върху вагинизма

Ефектът на испанската муха върху вагинизма
9 януари 2024

Вагинизмът е изключително болезнено състояние, което засяга много жени по света. Това състояние е породено от неволното стягане на мускулите на тазовото дъно и е изключително болезнено при полов акт .

 

Това неприятно усещане обаче е управляемо и има няколко начина, по които можете да се отървете от вагинизма. Първото е да опитате и да тренирате, така че да научите как да контролирате тазовите си мускули, за да поддържате болезненото автоматично свиване, докато сте готови за секс, постепенно десенсибилизацията ще ви помогне да бъдете по-умели с проникването, за да правите нормален секс.

 

Spanish Fly помага да се намали това болезнено състояние, като помага за овладяване на болката по начини, като ви помага да правите упражненията на Кегел по-успешно. Освен това намалява стреса в тялото - било то физически или емоционален - като възбужда жената и я привежда в подходящо настроение за полов акт. Това от своя страна прави вагината способна да приема чужди предмети без стрес или страх.

 

Причини защо може да изпитате болка по време на секс и как Spanish Fly може да помогне.

Болезненият секс е ужасно преживяване и има много причини, поради които може да се почувствате дискомфортно по време на сексуален контакт :

 

Няма достатъчно смазване - когато влагалището не е достатъчно мокро, проникването води до триене, което причинява болка.

Алергични реакции - Някои жени имат алергични реакции към продукти, използвани по време на секс, като латекс и лубриканти.

Вагинизъм - Това състояние прави влагалището затворено и води до спазъм, когато има проникване.

Един от най-ефективните начини за лечение на болки във влагалището, освен традиционните като използване на смазване и лекарства, е използването на продукти, които засилват сексуалното желание. Spanish Fly прави това, като увеличава притока на кръв към гениталиите. 

Доказано е, че този подобрител на либидо няма странични ефекти, тъй като е естествен и много безопасен. Необходимо е само да сложите малко количество в напитката си и в рамките на няколко минути сексуалното ви желание ще се засили, което ще ви осигури много удовлетворяващо сексуално изживяване. Успех!