Испанска муха

Испанска муха
26 декември 2023

Испанска муха

Изглежда, че сега и навсякъде всички говорят за това. Какво е Испанска муха? Как работи? И защо има толкова много видове и марки продукти на Spanish Fly? Въпросите са много и ние ще се опитаме да разясним този феномен през следващите няколко дни. Само не забравяйте да четете и да обогатявате своето познание.

Но как всичко започна?

От незапомнени времена мъжът е обсебен от нарастващото сексуално представяне. Записите от времето на римляни, гърци, перси и дори шумери показват различни форми на афродизиаци.

Ацтеките, например, държат авокадото с такова отношение и внимание на предполагаемите им афродизиаци и ценни качества, както и формата им, която задължително наподобява на тестиси.

Казусът с ниското либидо и при двата пола, неосъщественото сексуално представяне предизвиква проблем, дори за онези, които нямат проблеми и просто искат да увеличат и засилят сексуалното си представяне. Един от най- добрите афродизиаци през годините е Spanish Fly . В различни култури и периоди от историята Spanish Fly е служил на различни цели, но най-вече за подобряване на либидото.

Първоначално Spanish Fly е прах, екскретиран от едноименните бръмбари (известен още като Блистерния бръмбар). Мъжкият бръмбар отделя течно вещество, с название кантарид, като отбранителен механизъм, когато е нападнат, а също така отделя течността още върху женския бръмбар като любовна техника на прелъстяване, за да накара женската да отслаби своята бдителност и я склонява към чифтосване.

История на испанската муха

Използването на Spanish Fly като афродизиак датира раждането си от Европа, където веществото е получено чрез смилане на бръмбарите и извличане на течността.

Spanish Fly увеличава възбудата при мъжете и жените, които имат сходни ефекти, като наблюдаваните при Виагра . По-късни изследвания водят до заключение, че химикалът е естествен токсин, който води до възпаление под формата на ерекция при мъже или подут лабиум при жените.

И все пак, приет в малки до умерени дози (обикновено капки, смесени с напитки), изглежда, че се получават желани резултати, но приети в по-големи дози афрозодиакът може да доведе до нежелани състояния, изблици на лудост и дори летален изход.

В друг момент испанската муха, става толкова популярна че дори се използва в животновъдството за стимулиране на животните към чифтосване.

В някой области, особено в Китай, веществото се използва като женски афродизиак, както и за лечение на различни заболявания, включително язви, сърдечни заболявания, отстраняване на брадавици, уши, проблеми с бъбреците, изгаряния и възпаления.

В големи количества, има фатални странични ефекти на веществото, регистрирани както при хора, така и при животни, включително смърт поради бъбречни усложнения, наред с други. Така че, не си играйте със здравето или с това на вашия партньор! А, ако можете да минете и без секс стимулант, ще е най-добре.