Съвкупност на облеклото ни за Новогодишната нощ?

Съвкупност на облеклото ни за Новогодишната нощ?
19 ноември 2023

Облеклото ни за Новогодишната нощ е специално, като самия повод, който го налага. Образно казано, през тази нощ се поставя началото на новата година, на новите очаквания и на новите цели. Обикновено облеклата по този повод са строго индивидуални и въпреки, че се влияят от модните тенденции, имат свой особен живот и израз.

 

Тъй, като времето неусетно лети и не искаме да ви оставим без адекватни съвети за тоалет, за Новогодишната нощ, решихме да ви представим топ тенденциите за 2024 при вечерните и коктейлни облекла! Ето на какво да заложите и да подберете според вкуса, нуждите си и желанията.

 

Прозрачна ефирност – сред тенденциите в модата за есен-зима 2023 няма, как да не забележим ефирните и прозрачни рокли, накацали по подиумите на дизайнерите. Те са в стил долно бельо и по един много небрежен и елегантен начин съчетават дантела, сатен, коприна и етажност в тоалета. Ако сте екстравагантна и провокативна особа е добре да заложите точно на този тип облекло за заветния край на годината!

 

Тежко кадифе – кадифето есента и зимата на 2024 е толкова модерно, че няма как да сгрешите, ако го носите. Независимо дали ще изберете рокля от кадифе, стилна дълга пола и блейзер или кадифен костюм, ще сте неотразима на Новогодишната нощ.

 

Лукса и изтънчеността, които кадифето излъчва са извън модните тенденции. Въпреки това дизайнерите са заложили в кройките си полъха на 70-те години на 20 век и аристократичните особи могат с лекота да се възползват от това, за да заблестят в края на годината.

 

Роклята с презрамки и гол гръб или мини дантелената рокля – идеалния вариант за една парти визия от ранга на Новогодишната, би била една дълга рокля с гол гръб и тънки презрамки, които тази година са много модерни. Можете да се спрете на по-лъскавите материи, като сатен и коприна. От цветова гледна точка сребърното и златното са идеални за повода. От друга страна мини дантелените рокли са много популярни тази зима, особено за партита.

 

За Новогодишната нощ роклята с дължина до средата на бедрото, която е изцяло дантелена, с дълги ръкави от изящна дантела в червено или лилаво е неустоимо изкушение.

 

Принципно партита, като Новогодишните са време, както за експериментиране, така и за традиционализъм в облеклото на дамите, така че стига да сте в крак с модата и стилни, няма проблем дори да заложите на атрактивен костюм от две части, наместо рокля!