Трикове за премахване на двойна брадичка

Трикове за премахване на двойна брадичка
8 ноември 2023

С подходящи трикове двойната брадичка изчезва за отрицателно време

Никоя жена не харесва двойната брадичка. И с основание. Козметичният дефект прави така, че да изглеждаме по-възрастни и по-отпуснати. Все пак с малка доза упоритост можете да елиминирате не-особено красивия участък.

Само отделете няколко минути на ден и лицето ви ще засияе отново. Това са четири изключително ефикасни упражнения, които ще ви разкрасят, противопоставят образуването на двойна брадичка и ще ликвидират последиците от вече съществуващата такава. За целта не са ви необходими нито специални спортни умения, нито работа с инструктор. И нямате никакво основание да не се постараете.

Правете тези разкрасяващи упражнения от два до три пъти дневно, тъй като единствено с упоритост ще постигнете желаните резултати. Упражненията са лесни, не отнемат много време, а ако сте последователни, ефектът от тях няма да закъснее.

Целунете“ тавана! Отметнете колкото е възможно повече главата назад, гледайте нагоре и изпъчете устните, сякаш ще целунете тавана. Останете в тази поза, докато изброите до числото пет, и върнете главата в нормална позиция. Повторете упражнението поне 5-10 пъти.

Избутайте дланите! Поставете дланите със сплетени пръсти на челото, а след това с челото се облегнете на дланите и избутвайте напред колкото е възможно по-силно. Докато броите до пет, ще почувствате как се стяга вратът ви. Спуснете ръцете и повторете упражнението също 5-10 пъти.

Смейте се широко и силно! С широко отваряне и затваряне на устата, сякаш искате да се усмихнете, изговорете „А“. Повторете и това упражнение толкова пъти, колкото и предишните две упражнения.

Докоснете с брадичка раменете! Изправете гърба, протегнете врата, главата и задръжте изправени, като гледате пред вас. С високо повдигната глава се обърнете бавно към едното рамо, докато се опитвате да го докоснете с брадичка. Задръжте в тази поза, докато изброите до пет, а после извършете същото упражнение на другата страна.