Клиновете, кога, как и защо да ги носим?

Клиновете, кога, как и защо да ги носим?
20 декември 2022

Клиновете през есента и зимата се незаменима част от всеки дамски гардероб. Те освен комфортни, са много комбинативни и винаги може да се постигне една забележителна и атрактивна визия, независимо от това дали сме по-закръглени или слабички.


Относно въпросите, кога, как и защо да носим клин? Отговорите са много прости – на първо място удобно и практично е, на второ винаги може да се носи в зависимост от комбинацията и на трето място, можем да го носим както си искаме стига да ни подхожда на нас и на повода, на които ще присъстваме.


Основно визиите с клин се разделят на три вида – по-спортна, по-елегантна и официална, както и работна визия. Комбинациите и при трите варианта са хиляди, но има основни неща, които е добре да спазим, за да изглеждаме възхитително.


Спортна визия с клин – тук можем да заложим на комбинацията цветен клин и силно активен или на тази класически клин в черно с интересен топ. Ако изберем клин в ярки цветове или пък атрактивни щампи на цветя или геометрични фигури, е добре да го съчетаем с ниски боти или обувки, а за топ да изберем едноцветен блузон или блуза, която пък да съчетаем с жилетка. Ако сте привърженички на ризите, то може съвсем спокойно спортна риза да се съчета е с яке тип „рокерия“ и клина отново. И спортната Ви визия с клин е супер модерна и актуална за студеното време. Клиновете са адски удобни за ежедневието.


Работна визия с клин - когато стане въпрос за работа тоалета ни е с една идея по-консервативен, така че тук задължително е добре да заложим на клин в черно или тъмно син, както и сив. Добре е да го комбинираме с изчистена по силует рокля тип сукман без ръкави и дължина средата на бедрото, бяла риза и високи ботуши до средата на прасеца в по-пастелен тон. Относно цвета на роклята, добре е да е пастелен отново, като така балансираме бялата риза, черния клин и пастелните ботуши. Една перелина в добавка е идеалния завършек.


Официална и елегантна визия с клинклиновете напълно могат да се превърнат в основа за една официална визия, като се постигне и елегантност при това. За целта клиновете в леко сребристи или златисти цветове са идеални. Комбинирани с интересни къси модели рокля или дълъг топ те са уникалния тоалет за всеки празник. Допълнени с боти или ботуши на висок ток или платформа, както и малко шик аксесоари, визията за една елегантна дама е завършена. Трябва Ви само едно дълго палто и всичко е на място.


Клиновете имат хиляди превъплъщения за една жена, така че използвайте ги смело и без предразсъдъци!