Дамски чорапи, чорапогащи и бельо

Дамски чорапи и чорапогащи, представяте ли си животът на една красива дама, която  да ходи боса по асфалта или да иска да обикаля по улиците в студена зимна вечер, без този така важен аксесоар за краката...?! Не, това просто е немислимо.

Чорапите са създадени още през най-далечни години, като в началото са приличали на парцалени пъртенки или ивици от стари дрехи и омотавани около ходилата. Така, че макар в началото да са търсили практичното и топлото, за нежните крачета, то сега дамите се радват на всякакви иновативни модели чорапи, като например къси, 3/4 или луксозни цели, жартиерни, силиконови, фигурални и какви ли не още...

Но, ако врез лятото и топлите дни се използват крепнайлонови или копринени чорапи и терлички, то зимата всички дами предпочитат топлите памучни или вълнени чорапи. И, въпреки че не всички дами обичат термо и други памучни чорапи, то те използват през зимните месеци, клинове от микрофибър или чорапогащник, за под панталона или да подчертаят красивите извивки на своите крака с къса или друга пола.

Наистина вълнуващо е за всеки мъж да види красива и стройна дама в снежна вечер, облечена в топло палто под което се забелязват елегантни обувки, проблясква лъскав чорапогащник и къса пола. В този случай, изпуснатата мъжка въздишка, ще се отрази позитивно върху всяка дама дръзнала да се покаже в този си сексапилен вид и това ще поласкае всяко женско его.

Сами виждате, че чорапите са немислима и неразделна част от ежедневието на всяка дама.

Няма намерени продукти.